Yoga

Wordt bewust van uw innerlijke kracht

We bieden een uitgebreid aanbod aan yoga-lessen

Eleonora's Yogastudio Horst biedt een uitgebreid aanbod aan yoga-lessen. Bekijk hier alle lessen en activiteiten die we te bieden hebben.


Hatha Yoga

Hatha Yoga vormt het uitgangspunt van ons centrum. Hatha Yoga staat voor beweging, houding, ademhaling, meditatie en ontspanning volgens de oeroude yogafilosofie.


We brengen onze yoga op een zodanige wijze dat deze voor een ieder begrijpelijk en toepasbaar is in het dagelijks leven.


Eleonora's Yoga Dance

Yoga Dance is een combinatie van Yoga, Dans en Ontspanning. Iedereen kan meedoen!


Onze gediplomeerde yoga- en dansdocente neemt u mee in een wereld van dans, yoga en ontspanning. Voel uw eigen passie, geluk en kracht; Het “thuiskomen” bij uzelf!


Mannen Yoga

Mannen Yoga is een les waar veel mannen aan deelnemen.


Het fysieke aspect van deze lessen is misschien iets zwaarder, voor het overige zijn ze gelijk aan de andere yogalessen.


Zwangerschaps Yoga

Het is ook mogelijk om bij ons Zwangerschapsyoga te volgen. Dit kan onder individuele begeleiding of in een klein groepje.


U leert zich bewust te ontspannen en voor te bereiden op de geboorte van uw kind. Tijdens deze lessen maakt u contact met uw kindje. U kunt privé lessen volgen maar ook met uw partner. Tevens is Eleonora gediplomeerd kraamverzorgende.


Kinder Yoga

Spelenderwijs samen op avontuur, in een veilige omgeving, en kennismaken met Yoga waarbij het kind voorop staat. Kleine groep​jes zodat er genoeg persoonlijke aandacht is voor het kind.


Kinderyoga biedt ontspanning en rust, helpt kinderen beter te concentreren en zelfvertrouwen te verkrijgen. Aandacht voor yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, beweging, dans, meditatie en spel.