Meditatie

Ervaar uw innerlijke rust

Meditatie afgestemd op uw persoonlijke behoeften

Eleonora haar grootste passie is om mensen te leren om in hun Innerlijke kracht te staan.


Meditatie

Door middel van Meditatie leert u uw ‘innerlijke rust te vinden’, zoals ze het wel eens zeggen in de volksmond. U komt weer bij uzelf thuis! U creëert meer RUIMTE en daardoor meer RUST en meer ENERGIE. 


Alle lessen die Eleonora geeft zijn gebaseerd op uw persoonlijke behoeftes. Zij voelt exact aan wat u nodig heeft, om in uw Innerlijke rust te komen. Ervaar het zelf en leer te mediteren. Leer te ontspannen. Er gaat een wereld voor u open. Informeer vrijblijvend en maak gerust een afspraak.


Hyperventilatie - Hoe overwint u het?

Heeft u last van Hyperventilatie? Dan kan Yoga of Meditatie een waardevolle ondersteuning zijn. Dit kan in een groep of individueel.


Door heel veel ervaring en kennis kan Eleonora u hierin helpen. Zodat u weer in uw EIGEN KRACHT komt. Door middel van Yoga, Meditatie leert u te ontspannen. De ervaring is dat hyperventilatie vaak dan overwonnen wordt.


Hypnose

Bewezen krachtige therapievorm die vrijwel overal voor ingezet kan worden.


Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij hypnose wordt gebruikt om iemand in een staat van diepe ontspanning en verhoogde concentratie te brengen. Het kan worden gebruikt om verschillende problemen te behandelen, waaronder angst, depressie, fobieën, verslavingen en slaapstoornissen.